Evenimente urmatoare:
STUDIU DE CAZ

Targul pentru fermieri AGRALIM

Targul pentru fermieri AGRALIM

 

Cele mai importante evenimente agribusiness din regiunea de Nord Est

Târgul pentru Fermieri AGRALIM, Forumul Agricol și Gala Premiilor de Excelență în Agricultură pentru Regiunea de Nord-Est sunt evenimentele din agribusiness semnate de  ABplus events.

Cel mai mare târg agricol din zona Moldovei

Ediția din 2013 aTârgulu ipentru Fermieri AGRALIM va avea două zone de interes: AGROFARMA (Târg pentru agricultură,mașini și utilaje agricole) și AGROZOO (Târg pentru zootehnie). Partener al evenimentului a fost Banca Comercială Carpatica.

Braduri de tractoare și utilaje agricole la Târgul AGRALIM 2013

Tractoare și utilaje din gamele New Holland, Kuhn, Claas, Manitou, Kubota, Valtra, MaschioGaspardo, Laverda, Kverneland, Belarus, Foton, Vogel&Noot, Tehnofavorit, Fendt, Horsch, Merlo, Lemken, John Deere, Strom – Bednar.

Instituții bancare la AGRALIM 2013

Banca Comercială Carpatica – partener oficial al târgului, Bancpost, Intesa SanPaolo Bank, Creditul Fermierului IFN și ProCredit Bank sunt alături de fermieri.

Participanţi de anvergură națională și internațională la Forumul Agricol de la Iași

Forumul Agricol 2013 a avut ca tematică generală "Exemple de succes și modele europene de activități în agricultură".

Forumul Agricol a avut ca invitați speciali pe Miroslav Vräblik, Președinte al Czech Beef Cattle Association, Martin Andersson, Head of Department, Danish Pig Research Centre, Richard Price, Farm Manager Lowther Park Farms, Dr. Medgyessy Istvan, din Debrecen, Ungaria.

Gala Premiilor de Excelență 2013 în Agricultură pentru Regiunea de Nord-Est

După evenimentul de lansare a Clubului Fermierilor AGRALIM din Regiunea de Nord-Est care a avut loc la Ruginoasa, pe 6 iunie a.c. și care a reunit peste 250 de mari fermieri, un moment deosebit dedicat membrilor clubului este SEARA DE EXCELENȚĂ ÎN AGRICULTURĂ, când va avea loc și prima gală de premiere a excelenței în agricultura din Regiunea de Nord-Est.

Premiile de excelență AGRALIM 2013 au fost acordate fermierilor, antreprenorilor și specialiștilor în sectorul agricol din județele Iași, Vaslui, Botoșani, Bacău, Suceava, Neamț, acestea fiind stabilite în baza nominalizărilor făcute pentru 13 categorii: Premiul „Fermierul anului 2013 în Regiunea de Nord-Est”; Premiul de excelență în Agricultură în Regiunea de Nord-Est; Premiul „Tânăr fermier de succes”; Premiul „Managerul anului în ferma ecologică”; Premiul „Fermierul anului 2013 în județul Iași”;  Premiul „Fermierul anului 2013 în județul Botoșani”; Premiul „Fermierul anului 2013 în județul Neamț”;  Premiul „Fermierul anului 2013 în județul Bacău”; Premiul „Fermierul anului 2013 în județul Vaslui”; Premiul „Fermierul anului 2013 în județul Suceava”; Premiul pentru inovații în agricultură în Regiunea de Nord-Est; Premiul „Culturi noi pe pământ românesc”; Premiul de excelență pentru jurnalism agricol în Regiunea de Nord-Est.

Evenimentele AGRALIM sunt realizate de compania ABplus Events, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Parteneri instituționali: APIA, APDRP, Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România, Direcția pentru Agricultură a Județului Iași; Direcția pentru Agricultură a Județului Vaslui; Direcția pentru Agricultură a Județului Bacău; Direcția pentru Agricultură a Județului Botoșani; Direcția pentru Agricultură a Județului Neamț; Direcția pentru Agricultură a Județului Suceava; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași.

www.expoagralim.ro

 

 

Inapoi la studiile de caz
TESTIMONIALE

GIS Varsovia 2014 este o initiativa foarte importanta, deoarece este cel mai bun mod de a crea sinergii între profesionisti.

mai mult...

Salut initiativa de lansare în Romania al unui astfel de schimb si dezbateri, precum LAUD 2014

mai mult...

Va felicit pentru Conferinta INGLASS, mi se pare o idee foarte buna, si va doresc mult succes

mai mult...

Orice eveniment care îi adună pe oameni împreună pentru un țel nobil este binevenit. Iar dacă acest moment cuprinde în sine și dimensiunea educației este cu atât mai necesară oasemenea abordare. 

mai mult...

 Vreau să vă mulţumesc pentru primirea călduroasă, respectul şi gentileţea de care aţi dat dovadă.

mai mult...

PROVINO a fost si o ocazie unica pentru ieseni de a vedea o paleta cat mai larga de vinuri bune, in acest festival s-a mers mai mult pe vinurile premium, cele pe care le gasesti in restaurante iar afluxul celor interesati a fost destul de mare

mai mult...

Pot sa spun din experienta altor targuri ca intr-adevar este un eveniment foarte bine organizat, care acopera mai multe domenii. Din punctul nostru de vedere, vedeta targului a fost Francusa 2011, primul vin al anului, lansat in octombrie la Cotnari dar practic lansarea oficiala a avut loc la Festivalul PROVINO

mai mult...

Am fost la multe festivaluri de profil din Romania si din afara si pot sa spun ca din punct de vedere al organizarii festivalul PROVINO e un „UAU!”

mai mult...

Multumim organizatorilor PROVINO pentru ca ne-au oferit ocazia de a fi Partener Oficial al festivalului.

mai mult...

Noi suntem foarte multumiti de aceasta expozitie, o asteptam, aveam nevoie de ea.

mai mult...

Mă bucur că am putut să joc măcar un mic rol în Festivalul Internațional al Educației, ediția 2013. Trebuie să spun că mi se pare o foarte bună idee pe care o voi duce cu mine acasă.

mai mult...

 Vă mulţumim pentru tot şi mai ales pentru organizarea exemplară şi munca eficientă pe care echipa FIE a desfăşurat-o pentru ca show-ul Patriciei să aibă loc la Iaşi.

mai mult...

 Ce s-a întâmplat în Piaţa Unirii şi în alte locuri publice din Iaşi în zilele FIE este o nebunie, tot oraşul a fost în sărbătoare. Totul e de calitate! 

mai mult...

Un oraş atât de frumos ca Iaşul avea nevoie de un concert de mare amploare

mai mult...

Am oferit publicului Clasic 300 multe surprize

mai mult...

Iubesc foarte mult entuziasmul cu care s-a organizat acest eveniment

mai mult...

Noi ştim ce înseamnă spiritul Iaşului şi ştim că acesta este strâns legat de cultură şi educaţie.

mai mult...

Clasic 300, contextul lansării oficiale a FIE a fost gândit în conţinut şi formă cu maxim profesionalism, cu emoţie şi determinare

mai mult...

 RIFF creează unul dintre aceste forumuri progresive şi aştept cu nerăbdare să particip la conferinţa.

mai mult...

Clasic 300 a fost o reală demonstraţie de forţă a culturii ieşene.

mai mult...

Cu toţii vrem ca Iaşul să fie capitală culturală europeană dar fără evenimente de genul acesta nu se poate

mai mult...

A fost o mare placere pentru mine sa fiu invitat la PROVINO in Iasi

mai mult...

PROVINO este pe un trend ascendent

mai mult...

În opinia mea, Festivalul PROVINO contribuie semnificativ la creșterea

mai mult...

Complimente pentru o conferință extrem de bine organizata

mai mult...

Speakerii invitati au fost la un nivel foarte ridicat

mai mult...

GIS 2012 a fost unul dintre cele mai interesante evenimente la care am participat

mai mult...

Am apreciat extrem de mult conferinta si invitatii

mai mult...

INGLASS este platforma ideala pentru acest tip de schimb de idei

mai mult...

Anul acesta am fost din nou foarte impresionata de cat de bine a fost organizata Conferinta INGLASS

mai mult...

GIS a fost o conferinta organizata excelent

mai mult...
toate testimonialele...