Evenimente urmatoare:
 
Am oferit publicului Clasic 300 multe surprize

SABIN PĂUTZA, Dirijor

“Am oferit publicului Clasic 300 mai multe surprize printre care și 14 selecţii muzicale. Printre melodiile pe care le-am prezentat ieşenilor s-a regăsit şi un medley cu muzică din filme. Orchestraţie la muzică din filme celebre, precum „Casablanca”, „Romeo şi Julieta”. Toată lumea a recunoscut melodiile acestea. Am avut și un aranjament propriu cu melodii ruseşti, muzica lor e frumoasă. Programul spectacolului a fost unul foarte dens şi divers și a fost gustat de toate categoriile de public, nu numai de cei pe care îi vezi adesea în sălile de spectacol”

Inapoi la testimoniale
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...