Evenimente urmatoare:
 
A fost o editie frumoasa a PROVINO, o imbinare fericita intre vin, arta, gastronomie

„A fost o editie frumoasa a PROVINO, o imbinare fericita intre vin, arta, gastronomie. USAMV Iasi a fost partener in organizarea acestei prime editii si ne bucuram pe de o parte pentru ca studentii nostri au avut ocazia sa vada principalii producatori de vinuri bune din Romania, acest lucru face parte din programa lor de studiu, iar pe de alta parte ne mandrim cu fostii studenti care sunt actualii producatori de vinuri din Romania si care si-au expus vinurile in festival. PROVINO a fost si o ocazie unica pentru ieseni de a vedea o paleta cat mai larga de vinuri bune, in acest festival s-a mers mai mult pe vinurile premium, cele pe care le gasesti in restaurante iar afluxul celor interesati a fost destul de mare”, a declarat Prof. Univ. Dr. Valeriu V. Cotea, Presedintele Onorific al Festivalului PROVINO.

Vezi toate testimonialele
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...