Evenimente urmatoare:
 
Pot sa spun din experienta altor targuri ca intr-adevar este un eveniment foarte bine organizat

„Ne bucuram ca am participat la PROVINO. Am stat de vorba si cu ceilalti producatori de vin si cu expozantii din industria conexa si auxiliara, toti au spus ca este un eveniment foarte reusit. Cativa producatori de vin care nu au participat au venit in vizita si chiar aveau pareri de rau ca nu sunt si ei prezenti in festival, cu siguranta vor fi prezenti la urmatoarea editie. Pot sa spun din experienta altor targuri ca intr-adevar este un eveniment foarte bine organizat, care acopera mai multe domenii. Din punctul nostru de vedere vedeta targului a fost Francusa 2011, primul vin al anului, lansat in octombrie la Cotnari dar practic lansarea oficiala a avut loc la Festivalul PROVINO”, a declarat Catalin Grecu, Director Marketing Cotnari.

Vezi toate testimonialele
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...