Evenimente urmatoare:
 
Va felicit pentru Conferinta INGLASS, mi se pare o idee foarte buna, si va doresc mult succes

Arh. Dan S. HANGANU, Canada,
Invitat Special al Conferintei Nationale INGLASS 2011

Am venit in Romania, la Conferinta Nationala de Arhitectura INGLASS, cu ganduri bune si cu un mesaj de optimism. Lumea in general trece printr-o perioada destul de dificila, totusi exista speranta. Am avut placerea si onoarea sa spun cateva cuvinte la Conferinta INGLASS si au fost in jurul urmatorului mesaj: Sticla este poate materialul cel mai contemporan in constructii, este materialul care a urmarit dezvoltarea societatii si astazi cred ca este acel material care este investigat, care este ameliorat, care are cele mai multe sperante. Va felicit pentru Conferinta INGLASS, mi se pare o idee foarte buna, si va doresc mult succes. Sunt impresionat de arhitectura contemporana in Romania, ca medie, o consider foarte foarte buna. Comparat cu alte tari pe care le vizitez, media generala este foarte foarte buna.

Vezi toate testimonialele
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...