Evenimente urmatoare:
 
Noi ştim ce înseamnă spiritul Iaşului şi ştim că acesta este strâns legat de cultură şi educaţie.

FLORIN MINDIRIGIU, Director General ABplus Events

„Noi ştim ce înseamnă spiritul Iaşului şi ştim că acesta este strâns legat de cultură şi educaţie. Spectacolul de Gală „Clasic 300” ne-a confirmat faptul că Iaşul are nevoie de evenimente mari, elegante, de amploare. Prin astfel de manifestări Iaşul va crește şi îşi va recăpăta renumele de capitală a culturii. În mai puțin de un an Festivalul Internațional al Educației va avea loc la Iași. Deja întregul motor care va pune în mişcare acest eveniment larg acceptat de comunitatea culturală a Iaşului a fost bine calibrat. Peste mai puţin de 12 luni vom veni în faţa dumneavoastră cu un suflu nou pentru Iaşi, cu un eveniment în care se vor putea regăsi toţi cei care au avut privilegiul să se nască în capitala Moldovei”

Vezi toate testimonialele
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...