Evenimente urmatoare:
 
Clasic 300, contextul lansării oficiale a FIE a fost gândit în conţinut şi formă cu maxim profesionalism, cu emoţie şi determinare

VASILICA STOICIU-FRUNZĂ, muzicolog și consultantul artistic pentru spectacolul „Clasic 300”

“Din momentul în care am aflat despre proiectul FIE iniţiat de ABplus Events, am înţeles valoarea şi importanţa evenimentului pentru Iaşi, pentru tinerii studioşi, pentru una din cele mai serioase şi sensibile componente de tradiţie şi atracţie, educaţia. Educaţia modernă are nevoie de calitate, mişcare, provocare, mobilitate intelectală, orizont deschis către „lume”. Clasic 300, contextul lansării oficiale a FIE a fost gândit în conţinut şi formă cu maxim profesionalism, cu emoţie şi determinare, ceea ce explică atragerea maeştrilor, dirijorul-compozitor-profesor Sabin Păutza, soprana Mioara Cortez, violonistul Gabriel Croitoru. Am ştiut că orchestra Filarmonicii Moldova şi corul Gavriil Musicescu dirijat de maestrul Doru Morariu vor realiza momente muzicale de elită într-un program ce a avut o idee generoasă, nedeclarată: pagini celebre din muzica lumii. Cred cu sinceritate în forţa artelor, a culturii, a valorilor ce modelează caracterele. Sunt argumentele care m-au susţinut pe parcursul pregătirii celui mai mare concert clasic open air realizat până acum în Iaşi”

Vezi toate testimonialele
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...