Evenimente urmatoare:
 
Am fost la multe festivaluri de profil din Romania si din afara si pot sa spun ca din punct de vedere al organizarii festivalul PROVINO e un „UAU!”

„Felicitari organizatorilor, le multumim pentru sansa de a fi atat de multi producatori prezenti la PROVINO iar alaturi de ei sa fim si noi. Am fost la multe festivaluri de profil din Romania si din afara si pot sa spun ca din punct de vedere al organizarii festivalul PROVINO e un „UAU!”, este un imens pas inainte, s-a vazut acea comunicare dubla, din ambele parti, o intalnire fericita intre nevoia organizatorilor si nevoile noastre, ale producatorilor. In al doilea rand felicit organizatorii si pentru conceptul festivalului - vin, arta, gastronomie - acest triunghi perfect care sper sa dea un trend viitor sau macar sa se orienteze si catre alte zone”, a declarat Cristian Baschir, Promotion Manager, Wine Soul Divizia Premium, Murfatlar

Vezi toate testimonialele
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...