Evenimente urmatoare:
 
“Ce s-a intamplat în Piaţa Unirii si in alte locuri publice din Iasi în zilele FIE este o nebunie, tot oraşul a fost în sărbătoare.

scriitorul Liviu Antonesei:

“Ce s-a întâmplat în Piaţa Unirii şi în alte locuri publice din Iaşi în zilele FIE este o nebunie, tot oraşul a fost în sărbătoare. Totul e de calitate! Lansările de carte, dezbaterile, conferinţele. Avem totuşi un laureat al premiului Nobel care a conferenţiat la Iaşi, nu? Sper să se permanentizeze acest festival. Noi la Iaşi avem iniţiative de multe ori şi se întâmplă să facem o dată un lucru cu mare succes şi apoi să uităm. Sper să nu se întâmple la fel cu acest festival”. 

Vezi toate testimonialele
Portofoliu

"biciCOOLtura - Iubesc sa biciclesc!" incurajeaza solidaritatea si promoveaza folosirea bicicletei ca pe o solutie la probleme zilnice de transport.

detalii

Festivalul  Internațional al Educației  dezvoltă un câmp cultural nou în România și înscrie Iașul în rândul celor mai creative orașe din Europa printr-un concept nou.

detalii

CAMEX este brandul companiei ABplus Events cu cea mai mare notorietate.

detalii

Administratorul public - factor de succes pentru un management eficient la nivel local

detalii

PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica. PROVINO e mai mult decat expozitie.

detalii
toate studiile...