STIRI

ABplus Events - partener traditional in organizarea FOREN

10/02/2012


Compania ABplus Events este partener din anul 2004 in organizarea expozitiei din cadrul Forumul Energiei pentru Europa Centrala si de Est WEC, organizat de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei, sub Inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei si sub egida Consiliului Mondial al Energiei.

FOREN 2012 se va desfasura in perioada 17-21 iunie, in statiunea Neptun-Olimp si va avea ca tematica „Politicile si strategiile energetice nationale si regionale. Securitatea alimentarii ”. Evenimentul va cuprinde o expozitie internationala de echipamente si tehnologii de ultima generatie din domeniul energetic, mese rotunde, dezbateri si sesiuni plenare.

FOREN, Forumul Energiei pentru Europa Centrala si de Est WEC, organizata din doi in doi ani, este recunoscut ca fiind cel mai important eveniment multi-energetic din Europa Centrală şi de Est, atrăgând de obicei mai mult de 1.000 de participanţi – lideri din industrie si ai organizatiilor internationale de profil, membri ai Guvernului, academicieni, mass-media si persoane interesate de dezvoltarea durabila a energiei.